Ανακατασκευή μπαταρίας 24V – 1.5Ah για Parkside (PSBS 24 A1) και αύξηση χωρητικότητας

Στο εργαστήριο μας έφθασε μπαταρία απο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Parkside PSBS 24 A1 με φθαρμένη μπαταρία και έγινε πλήρης ανακατασκευή με καινούρια στοιχεία.

Το pack περιείχε 20x στοιχεία των 1,2V/1.5Ah Ni-Cd τα οποια είχαν φθάσει το τέλος του χρονου ζωής τους. Εγινε αντικατάσταση όλων των στοιχείων με στοιχεια 1,2V Ni-Cd 2.2Ah και δόθηκε ιδιαιτέρη προσοχή στην τοποθέτηση του θερμοδιακόπτη, απαράιτητου στοιχείου για την ασφαλή λειτουργία της μπαταρίας. Έπειτα η μπαταρία φορτίστηκε και παραδόθηκε σε πλήρη λειτουργία και ισχυ στον κάτοχο του. Φυσικά σε κάθε ανακατασκευή δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και για όποιο πρόβλημα προκύψει στο μέλλον θα αποκατασταθεί χωρίς κόστος για τον πελάτη.

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RONDEAU Michel

michel.rondeau9@sfr.fr.
Bonjour. Peut-on obtenir une Batterie de recchange pour cette perceuse visseue a percussion 24V 1500 mAh si oui a quel prix et délai.four nir les coordonnées pour commande.
Cordialement
M RONDEAU

ΜΑΝΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Καλησπέρα σας εχω το ίδιο πρόβλημα μ΄ αυτή τη μπαταρία. πόσο σας παρακαλώ θα μου κοστίσει η ανακατασκευή ??

Μιχάλης Σαββίδης

Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι αλλαγή των στοιχείων στην μπαταρία του Parkside Cordless Hammer Drill PSBS 24 A1. Η Μπαταρία γράφει κωδικό: PSBS 24 A1-1 24V 1,5 Ah. Μπορείτε να μου πείτε το κόστος για 1.5 Αh, 2Ah και 3Ah ? Ευχαριστώ !!