Όλες οι μπαταρίες, από οποιαδήποτε συσκευή και οποιασδήποτε τεχνολογίας (Ιόντων-Λιθίου, Νικελίου-Καδμίου, Λιθίου-Πολυμερών, Μολύβδου, Νικελίου-Μετάλλου) χάνουν την χωρητικότητα τους με την χρήση και με την πάροδο του χρόνου. Οπότε έρχεται η στιγμή που αν θέλουμε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε την συσκευή μας να προβούμε σε αντικατάσταση της. Συνήθως αυτό είναι ευκολο να γίνει από τον ίδιο τον χρήστη, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που η αντικατάσταση τους χρειάζεται επαγγελματία τεχνικό για να επιτευχθεί.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι τα κινητά τηλέφωνα (Smartphones), τα GPS, τα τάμπλετ, κάποια λάπτοπ και άλλες συσκευές όπως κουρευτικές μηχανές, ηλεκτρικά σκουπάκια χειρός, δραπανοκατσάβιδα κλπ.

Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει να προμηθευτεί τις κατάλληλες μπαταρίες για την συσκευή σας και να προβεί σε αντικατάσταση τους  με γνώμονα την σωστή λειτουργία σε βάθος χρόνου.

Κατά την αντικατάστση της μπαταρίας θα πρέπει αυτή να συνοδεύεται από τον αυθεντικό φορτιστή ώστε να γίνει ο έλεγχος και η εκτίμηση της επισκευής.

Για εκτίμηση του κόστους αντικατάσταση της μπαταρίας σας θα πρέπει να την δούμε από κοντά, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία που βρίσκονται στην σελίδα "Επικοινωνία".