Αλλαγή οθόνης σε Xiaomi Redmi Note 9S

Σο εργαστήριο μας ήρθε το smartphone Xiaomi Redmi Note 9S το οποίο είχε σπασμένη οθόνη. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση της οθόνης με υψηλής ποιότητας ανταλλακτικό και το κινητό παραδόθηκε στον κάτοχο του, επειτα από δοκιμή.

By admin / Phone repair / / 0 Comments

Σο εργαστήριο μας ήρθε το smartphone MLS iQL550 το οποίο δεν φόρτιζε λόγω χαλασμένης θύρας USB. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση της θύρας με καινούρια και το κινητό παραδόθηκε στον κάτοχο του.

Στο εργαστήριο μας ήρθε η μπαταρία SCA4 απο Kingson Ψαλίδι Κλαδέματος KS-SCA4 η οποία δεν φόρτιζε. Αρχικά έγινε ένας γενικός έλεγχος όπου και διαπιστώθηκε ότι δύο στοιχεία 18650 από τα 24x της συστοιχίας ήταν χαλασμένα με αποτέλεσμα το κύκλωμα BMS να μην δίνει εντολή έναρξης της φόρτισης. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση μόνο των 2 στοιχείων με καινούρια και δοκιμάστηκε η φόρτιση/εκφόρτιση για να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργία της μπαταρίας.

 

Στο εργαστήριο μας ήρθε η μπαταρία απο ηλεκτρικό ποδήλατο 42V/5Ah η οποία αποτελούνταν απο 20 στοιχεία, σε συστοιχία 10 σε σειρά και 2 παράλληλα. Για την ανακατασκευή αντικαταστάθηκαν όλα τα στοιχεία 18650 με καινούρια μεγαλύτερης χωρητικότητας και έγινε έλεγχος της φόρτισης και δοκιμή στο πεδίο για να διαπιστωθεί η αυτονομία του ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Στο εργαστήριο μας ήρθε μια μπαταρία Λιθίου από δραπανοκατσάβιδο ParkSide PAP 18 A1 και για την ανακατασκευή έγινε αντικάτάσταση των στοιχείων με 5 x καινούρια 18650 και παραδόθηκε στον κάτοχο της ελεγμένη και λειτουργική.

Στο εργαστήριο μας ήρθε το Xiaomi Redmi Note 8 Pro το οποίο χρειαζόταν αλλαγή μπαταρίας. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση της μπαταρίας BM4J με OEM ανταλλακτικό και το κινητο παραδόθηκε στον κάτοχο του με πλήρη αυτονομία.

Στο εργαστήριο μας ήρθαν δύο κινέζικες μπαταρίες απο δραπανοκατσάβιδο 21V/4Ah ονομαστικά οι οποίες είχαν φθάσει στο τέλος της ζωής τους. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση όλων των στοιχείων 18650 με καινούρα LG 3.6V/2500mAh ώστε να έχουμε τελική τάση 21V και χωρητικότητα 5Ah.

Στο εργαστήριο μας ήρθε η σκούπα Hoover Athen Evo ATV324LD η οποια δεν λειτουργούσε. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση των 9 x στοιχείων Λιθίου 18650 με καινούρια LG. Επιπλέον έγινε επισκευή του βύσματος φόρτισης το οποίο είχε σπάσει.

Στο εργαστήριο μας ήρθαν δύο ασύρματα ακουστικά συγχρονισμένης κολύμβησης, στα οποια είχε περάσει υγρασία στην πλακέτα και δεν λειτουργούσαν. Για την επισκευή έγινε πλύση της πλακέτας σε λουτρό υπερήχων, αντικατάσταση των push button, κόλληση της εσωτερικής κεραίας και έλεγχος της μπαταρίας και της φόρτισης.

 

Στο εργαστήριο μας ήρθε μια μπαταρία GreenWorks Tools 24V/43Wh η οποια ήταν χαλασμένη. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση των 5x στοιχείων Li-Ion 18650 με καινούρια και έγιναν και πάλι πλήρως λειτουργικές.