Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει την επισκευή Apple iPhone στις καλύτερες τιμές της αγοράς με χρήση OEM και γνήσιων ανταλλακτικών. Γνώμονας μας είναι η εύκολη επισκευή για εσάς χωρίς ταλαιπωρία και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Η διαδικασία της επισκευής ξεκινά με διάγνωση της βλάβης, αξιολόγηση του κόστους, ενημέρωση του πελάτη, παραγγελία του κατάλληλου ανταλλακτικού, παραλαβή του ανταλλακτικού σε 1-2 ημέρες και πραγματοποίηση της επισκευής στο εργαστήριο μας.

Συνήθως δεν είναι απαραίτητο να προσκομίσετε την συσκευή σας από την πρώτη ημέρα, διότι μπορεί να προηγηθει η παραγγελία του ανταλλακτικού και μετά την παραλαβή του να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά και τότε μόνο να έρθετε στο εργαστήριο μας. Με αυτόν τον τρόπο κρατάτε το μερικώς λειτουργικό σας iPhone και έτσι ελαχιστοποιούμε τον χρόνο που θα το κρατήσουμε εμείς για την επισκευή σε μόνο μερικές ώρες.

Οι συνήθεις βλάβες που αναλαμβάνουμε είναι: αντικατάσταση οθόνης, μπαταρίας, μητρικής πλακέτας, θύρας φόρτισης, ακουστικό ή ηχείο, αισθητήρων, καμερών, αντικατάσταση chip, επισκευή iphone που έπεσε σε νερό κ.α

Για εκτίμηση του κόστους της επισκευής σας θα πρέπει να την δούμε από κοντά, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία που βρίσκονται στην σελίδα "Επικοινωνία".