Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει την επισκευή παντός τύπου λαπτοπ με βασικό γνώμονα την εξ ολοκλήρου αποκατάσταση της λειτουργίας του.

Καλύπτουμε το μεγαλύτερο ποσοστό βλαβών που μπορεί να εμφανιστεί σε ένα λαπτοπ, είτε προκειται για μια απλή αντικατάσταση σκληρού δίσκου, είτε για πιο εκξειδικευμένες βλάβες στην μητρική πλακέτα του λαπτοπ που χρήζουν μικροκόλλησης.

Οι συνήθεις βλάβες που αναλαβάνουμε είναι: εσωτερικός καθαρισμός του λαπτοπ για καλύτερη ψύξη και αποτροπή επαννεκινήσεων, αναβάθμιση χαλασμένου bios, αλλαγή οθόνης, αλλαγή σκληρού δίσκου και φορματ, επισκευή μητρικής πλακέτας, αλλαγή πληκτρολογίου, επισκευή βύσματος τροφοδοσίας, επισκευή βάσης οθόνης, backup αρχείων, επιδιόρθωση προγραμμάτων κ.α

Το εργαστήριο μας μπορεί να προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για έναν απλό λόγο, δεν έχουμε βιτρίνα και δεν πληρώνουμε ενοικιο και άλλα έξοδα επιχείρησης. Η λειτουργία της επιχείρησης μας είναι νόμιμη και έχει έδρα σε πολυκατοικία. Το κέρδος αυτό μετακυλίεται σε εσάς με τις χαμηλές μας τιμές.

Για εκτίμηση του κόστους της επισκευής σας θα πρέπει να την δούμε από κοντά, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία που βρίσκονται στην σελίδα "Επικοινωνία".