Στο εργαστήριο μας ήρθε η κεντρική πλακέτα ελέγχου αυτόματου πωλητή προϊόντων ROBOVIDEO η οποία είχε βλάβη στην γραμμή τροφοδοσίας των 5V . Για την επισκευή εγινε αντικατάσταση του διακοπτικού ολοκληρωμένου μετατροπής της τάσης με αυθεντικό ανταλλακτικό και η πλακέτα λειτουργησε και πάλι.

Στο εργαστήριο μας ήρθε το gaming ποντίκι SteelSeries RIVAL 600 στο οποιο είχε χαλάσει ο διακόπτης του αριστερού κλικ. Για την επισκευή εγινε αντικατάσταση και των δύο button OMRON D2FC-F-7N με καινούρια.

 

Στο εργαστήριο μας ήρθε η μπαταρία KINGSON SCA4 – 44V – 4.4Ah Lithium απο Ψαλίδι Κλαδέματος η οποία είχε χάσει την χωρητικότητα της. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση όλων των στοιχείων 18650 με καινούρια μεγαλύτερης χωρητικότητας και η μπαταρία παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

By admin / iPhone repair / / 0 Comments

Αλλαγή οθόνης σε iPhone XR

Στο εργαστήριο μας ήρθε το κινητό iPhone XR το οποίο είχε χαλασμένη οθόνη. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση της οθόνης με premium OEM ανταλλακτικό αφότου έγινε προγραμματισμός της με ειδικό QianLi μηχάνημα ώστε να λειτουργεί το True Tone.

Στο εργαστήριο μας ήρθε το κινητό Realme C11 το οποίο είχε σπασμένη οθόνη. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση της οθόνης με OEM ανταλλακτικό και η συσκευή παραδόθηκε αυθημερόν στον ιδιοκτήτη της.

Στο εργαστήριο μας ήρθε η κουρευτική μηχανή WAHL 8504L1 η οποια δεν φόρτιζε. Μετά από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε χαλάσει η πλακέτα φόρτισης και ελέγχου της μπαταρίας. Για την επισκευή αντικαταστάθηκε η πλακέτα με OEM ανταλλακτικό και η μηχανή φόρτισε και πάλι.

Στο εργαστήριο μας ήρθε η πλακέτα της οθόνης ενός αυτόματου πωλητή φαρμακευτικών προιόντων η οποία από προηγούμενη παρέμβαση είχε βλάβη στους ακροδέκτες που την συνδέαν με τον ελενκτή της και είχε χαθεί η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλακετών. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση των ακροδεκτών με καινούριους και επισκευάστηκε η καλωδίωση.

Στο εργαστήριο μας ήρθε o καταδυτικός φακός της φωτογραφίας ο οποιος είχε 6x στοιχεία Ni-Mh τα οποία δεν κρατούσαν την φόρτιση. Για την επισκευή αποσυναρμολογήθηκε ο φακός και αντικαταστάθηκαν τα παλιά στοιχεία με καινούρια.

Στο εργαστήριο μας ήρθε η μπαταρία 48V/2600mAh Ni-Mh από ηλεκτρικό κλαδευτήρι. Για την επισκευή εγινε αντικατάσταση των στοιχείων SubC με καινούρια και δοκιμάστηκε τόσο η φόρτιση της όσο και η λειτουργία του εργαλείου.