Στο εργαστήριο μας ήρθε μπαταρία ποδηλάτου 36V/10.4Ah , αποτελούμενη απο 40 x στοιχεία 18650 σε συνδεσμολογία 4P10S, η οποία δεν είχε τάση στην έξοδο και δεν φόρτιζε. Εγινε έλεγχος όλων των στοιχείων και βρέθηκαν καλά, οπότε το πρόβλημα εντοπιστήκε στην πλακέτα BMS της μπαταρίας. Για την επισκευή αντικαταστάθηκε το BMS με το παρακάτω (DALY BMS 10S 30A ). Η μπαταρία δοκιμάστηκε στο εργαστήριο για την σωστή φόρτιση της και την παροχή της κατάλληλης ισχύος. Παρακάτω βλέπετε το BMS που χρησιμοποιήθηκε καθώς και δοκιμή της εκφόρτισης υπο φορτίο 5A.


Στο εργαστήριο μας ήρθε το Samsung Galaxy A03s (μοντέλο A037G) το οποίο έχει σπασμένη την οθόνη. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση της οθόνης με OEM ανταλλακτικό και το κινητό παραδόθηκε πλήρως λειτουργικό στον ιδιοκτήτη του.

Στο εργαστήριο μας ήρθε το παρακάτω iPhone SE 2020 στο οποίο είχε φουσκώσει η μπαταρία. Για την επισκευή έγινε αντικατάσταση της μπαταρίας με ΟΕΜ ανταλλακτικό (original IC) και το κινητό παραδόθηκε πλήρως λειτουργικό στον ιδιοκτήτη του.

Στο εργαστήριο μας ήρθε το παρακάτω τηλεκοντρόλ απο γκαραζόπορτα με 4 εντολές. Η πλακέτα του τηλεκοντρόλ είχε αρκετή οξείδωση και άλατα απο την χρήση και επισης κάποια απο τα button δεν λειτουργούσαν. Για την επισκευή έγινε καθαρισμός της πλακέτας σε μπάνιο υπερήχων και αντικαταστάθηκαν όλα τα button. Επίσης έγινε επισκευή των πλαστικών πάνω απο τα button για να μπορούν να είναι λειτουργικά.

Αλλαγή οθόνης σε Redmi Note 9

Στο εργαστήριο μας ήρθε το κινητο Redmi Note 9 με σπασμένη οθόνη. Για την επισκευή αντικαταστάθηκε η οθόνη με OEM ανταλλακτικό και παραδόθηκε πλήρως λειτουργικό στον ιδιοκτήτη του.

Στο εργαστήριο μας έγινε ανακατασκευή της παρακάτω μπαταρίας PARKSIDE PABS PAP 16 A1 με καινούρια στοιχεία Λιθίου 18650 μεγαλύτερης χωρητικότητας και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της πλήρως λειτουργική.

Στο εργαστήριο μας ήρθε η παρακάτω μπαταρία 36V/2,6Ah Bosch 10IMR18/65-2 για ανακατασκευή. Για την επισκευή αντικαταστάθηκαν όλα τα στοιχεία 18650 με καινούρια και έγινε έλεγχος της φόρτισης.

 

Αλλαγή οθόνης σε Huawei P8 Lite 2017

Στο εργαστήριο μας ήρθε το smartphone Huawei P8 Lite 2017 με σπαμένη την οθόνη και το πίσω καπάκι. Για την επισκευή αντικαταστάθηκαν και τα δύο μέρη και το κινητό παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στο εργαστήριο μας ήρθε το iPhone X με σπασμένη την οθόνη.Έγινε αντικατάσταση της οθόνης με OEM οθόνη και το κινητό λειτουργησε και πάλι με πολύ καλά χρώματα και φωτεινότητα, εφάμιλλα με της αυθεντικής οθόνης.