Η εταιρία μας αναλαμβάνει την επισκευή της τηλεόρασης σας είτε είναι SmartTV είτε όχι. Επισκευάζουμε όλες της μάρκες και τεχνολογίες (LCD, LED, PLASMA, OLED) τηλεοράσεων με την προυπόθεση να υπάρχει διαθέσιμο ανταλλακτικό. Οι συνήθης βλάβες είνα: δεν ανάβει η τηλεόραση, δεν έχει εικόνα ,δεν έχει ήχο, δεν πιάνει κανάλια, ανεβάζει κατεβάζει την ένταση μόνη της, αλλάζει κανάλια μόνη της, έχει περίεργα χρώματα στην οθόνη, είναι σπασμένο το βύσμα κεραίας τηλεόρασης, σπασμένα βύσματα εισόδων - εξόδων τηλεόρασης, δεν ξεκινάει από stand by τηλεόραση, επισκευή πλακέτας τηλεόρασης, επισκευή τροφοδοτικού τηλεόρασης κλπ.

Οι επισκευές μας καλύπτονται από εγγύηση εργασίας 30 ημερών και εγγύηση ανταλλακτικών 1 έτους.

Με δωρεάν αρχικό έλεγχο και διάγνωση της βλάβης, εμπιστευθείτε μας για την επισκευή την τηλεόρασης σας. Υπάρχει η δυνατότητα επισκεψης στον χώρο σας για την παραλαβή της τηλεόρασης στα όρια του νομού Λάρισας.

Για εκτίμηση του κόστους επισκευής της τηλεόρασης σας θα πρέπει να την δούμε από κοντά, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία που βρίσκονται στην σελίδα "Επικοινωνία".