Αναλαμβάνουμε την επισκευή παντός τύπου κλειδιού ή τηλεκοντρολ αυτοκινήτου, συναγερμού, πόρτας γκαράζ, αυτοματισμού κλπ. με γνώμονα την έγκαιρη και υπέυθυνη εξυπηρέτηση.

Τα περισσότερα τηλεκοντρόλ, λόγω της καθημερινής και εντατικής χρήσης χάνουν με την πάροδο του χρόνου την ευαισθησία τους στο πάτημα των κουμπιών και πολλές φορές τα κουμπιά δεν ανταποκρίνονται καθόλου. Η λύση σε αυτήν την περίπτωση εκτός από την αλλαγή ολόκληρου του τηλεκοντρόλ ή κλειδιού, είναι η επισκευή του με αντικατάσταση των πλήκτρων (button) με καινούρια, ο εσωτερικός καθαρισμός από υγρασία και λιπαρές ουσίες, η αλλαγή της μπαταρίας και ο τελικός έλεγχος σωστής λειτουργίας.

Για την επισκευή του τηλεκοντρόλ ή κλειδιού σας, κάνουμε αντικατάσταση των πλήκτρων και αν χρειάζεται και αντικατάσταση του πλαστικού κελύφους ή και των κουμπιών από καοτσούκ. Επίσης μπορεί να γίνει αναγόμωση της επαφής των κουμπιών με ειδικό γραφίτη, στην περίπτωση που τα πλήκτρα είναι αυτής της τεχνολογίας.  Άλλη συνήθης βλάβη είναι αποκόλληση εξαρτημάτων μετά από πτώση των κλειδιών στην άσφαλτο και σε αυτήν την περίπτωση το τηλεκοντρόλ επιδέχεται επισκευής.

Για εκτίμηση του κόστους επισκευής του τηλεκοντρόλ ή του κλειδιού του αυτοκιήτου σας θα πρέπει να το δούμε από κοντά, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία που βρίσκονται στην σελίδα "Επικοινωνία".