Όλες οι μπαταρίες, χάνουν την χωρητικότητα τους με την πάροδο του χρόνου και έρχεται μια στιγμή που δεν επιδέχονται επιπλέον φόρτισης. Οι επιλογές μας σε αυτό το σημείο είναι η αντικατάσταση με μια ίδια μπαταρία PACK ή η πλήρη ανακατασκευή της με αντικατάσταση όλων των στοιχείων της είτε πρόκειται για μπαταρία NiCd, Ni-MH, Li-Ion, LeFePO4, είτε μολύβδου Pb.

Στο εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε την ανακατασκεύη και αντικατάσταση των στοιχείων της μπαταρίας σας για το επαγγελματικό σας εργαλείο, δράπανο, δραπανοκατάβιδο, οικιακό σκουπάκι, ιατρικό μηχάνημα, βιομηχανικής συσκευής, ξυριστικής ή κουρευτικής μηχανής, φακού, παιχνιδιού, τοπογραφικών, ηλεκτρικών ποδηλάτων, GPS, VHF, και άλλων συσκευών με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την οικονομική επισκευή, χωρίς όμως να θυσιάζονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για αυτήν την δουλειά. Το εργαστήριο μας είναι κατάλληλα εξοπλισμένο για αυτήν την δουλειά, γεγονός που εγγυάται την επιτυχημένη ανακατασκευή.

Κατά την ανακατασκευή της μπαταρίας θα πρέπει αυτή να συνοδεύεται από τον αυθεντικό φορτιστή ώστε να γίνει ο έλεγχος και η εκτίμηση της επισκευής.

Για εκτίμηση του κόστους ανακατασκευής της μπαταρίας σας θα πρέπει να την δούμε από κοντά, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία που βρίσκονται στην σελίδα "Επικοινωνία".